Upozorňujeme občanov, že v piatok 7. júla sa uskutoční vývoz vytriedeného plastu, ktorý sa zbiera do žltých vriec.


Stojisko bio odpadu bude v sobotu 8. júla otvorené len doobeda od 8,00 do 12,00 hod.


Súkromný podnikateľ  z Nových Zámkov bude v sobotu od 7,00 hod pred kultúrnym domom predávať marhule a broskyne po 3 eura za kilogram.


08. júla rozbeháme Zohor. Milí občania pozývame Vás na Beh za zdravie, z ktorého výťažok poputuje nášmu občanovi 11 ročnému Dávidkovi s vrodenou vývojovou vadou na rozvoj jeho pohybových schopností. 

Na Beh je potrebná registrácia, a preto neváhajte a zaregistrujte sa už dnes. Viac info na t.č. 0905 299 772. Začíname o 11:00. Podporte dobrú vec. Tešíme sa na Vás.


KULTÚRNA KOMISIA A OBEC ZOHOR VÁS SRDEČNE POZÝVA NA  DEŇ OBCE, ktorý sa uskutoční 08. júla 2023 od 15:00 hod v Multifunkčnom športovom areáli Zohor. 

Čaká na Vás bohatý hlavný program, kde vystúpia rôzne skupiny ako napríklad Dychová hudba Májovanka, tanečná skupina District Dance, Malackí fešáci, mažoretky ELLA, Ján Slezák s kapelou, Scear - rytierske vystúpenie a na záver letná zábava so skupinou Milkivej. Taktiež budú udelené ceny starostu a obce.  Počas sobotného doobedia si môžete užiť tiež sprievodný program v našej obci a navštíviť v čase od 10:00 do 14:00 Zóhrskú izbétku Juraja Štefanoviča na Lozornianskej 33, Ateliér Alojza Drahoša na Lozornianskej 25, či Keramickú dieľňu Františka Hubeka na Dolnej 95. Taktiež sa bude v obci konať Cyklo pretek od 10:00 pri Obecnom úrade a Beh za zdravie od 11:00 so štartom v Multifunkčnom športovom areáli. 

Pripravená bude pre najmenších detská zóna, nielen pre starších veterán zóna, a pre všetkých bohatá gastro zóna.

Všetci ste srdečne vítaní.


Miestna ľudová knižnica oznamuje občanom, že bude od 14. júla do 28. júla zatvorená.


Žiadame občanov, ktorí si ešte neboli prevziať výmer za dom alebo byt, tiež šek za komunálny odpad a psa, aby si to prišli vyzdvihnúť do 14. júla na Obecný úrad v Zohore.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie