Stavebný úrad oznamuje občanom, že od 3. do 7. júla bude zatvorený.


Detská amulancia doktor Salčík oznamuje svojim pacientom, že v termíne od 3. - 10. júla čerpá dovolenku. Zastupovať bude doktor Száz v Stupave. Ambulanciu je potrebné pred návštevou kontaktovať na mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. v čase od 7:00 - 10:00 hod.


Žiadame občanov, ktorí si ešte neboli prevziať výmer za dom alebo byt, tiež šek za komunálny odpad a psa, aby si to prišli vyzdvihnúť do 14. júla na Obecný úrad v Zohore.


08. júla rozbeháme Zohor. Milí občania pozývame Vás na Beh za zdravie, z ktorého výťažok poputuje nášmu občanovi 11 ročnému Dávidkovi s vrodenou vývojovou vadou na rozvoj jeho pohybových schopností. 

Na Beh je potrebná registrácia, a preto neváhajte a zaregistrujte sa už dnes. Viac info na t.č. 0905 299 772. Začíname o 11:00. Podporte dobrú vec. Tešíme sa na Vás.


KULTÚRNA KOMISIA A OBEC ZOHOR VÁS SRDEČNE POZÝVA NA  DEŇ OBCE, ktorý sa uskutoční 08. júla 2023 od 15:00 v Multifunkčnom športovom areáli Zohor

Čaká na Vás bohatý hlavný program, kde vystúpia rôzne skupiny ako napríklad Dychová hudba Májovanka, tanečná skupina District Dance, Malackí fešáci, mažoretky ELLA, Ján Slezák s kapelou, Scear - rytierske vystúpenie a na záver letná zábava so skupinou Milkivej. Taktiež budú udelené ceny starostu a obce.  Počas sobotného doobedia si môžete užiť tiež sprievodný program v našej obci a navštíviť v čase od 10:00 do 14:00 Zóhrskú izbétku Juraja Štefanoviča na Lozornianskej 33, Ateliér Alojza Drahoša na Lozornianskej 25, či Keramickú dieľňu Františka Hubeka na Dolnej 95. Taktiež sa bude v obci konať Cyklo pretek od 10:00 pri Obecnom úrade a Beh za zdravie od 11:00 so štartom v Multifunkčnom športovom areáli. 

Pripravená bude pre najmenších detská zóna, nielen pre starších veterán zóna, a pre všetkých bohatá gastro zóna.

Všetci ste srdečne vítaní.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie