Pohostinstvo U Vendelína vás srdečne pozýva na country zábavu, ktorá sa bude konať dnes od 18,00 hod. O jedlo a pitie je postarané.


Súkromný podnikateľ bude v sobotu pred kultúrnym domom  predávať marhule z Nových Zámkov 1 kilogram za 3 eurá.


Futbalový klub Zohor pozýva všetkých fanúšikov na futbalový turnaj Memoriál Karola Sabola, ktorý sa uskutoční túto sobotu 24. júna na futbalovom ihrisku v Zohore. Turnaj začína o 9,00 hod vekovou kategóriou U11. Po ukončení vekovej kategórie U11 nasleduje turnaj vekovej kategórie U15. Predpokladaný koniec turnaja je okolo 18,00 hodiny. O občerstvenie je postarané v bufete na ihrisku.


Vedúca školskej jedálne oznamuje rodičom a žiakom ZŠ, ako aj budúcim prvákom, že prihlasovanie na obedy do nového školského roku 2023/24 je treba uskutočniť už v júni (do 30.6.2023) z dôvodu zasielania žiadostí o dotáciu stravy pre žiakov. Možno tak urobiť osobne v školskej jedálni alebo mailom po vypísaní a odoslaní prihlášky na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Žiaci si môžu prihlášky na stravovanie vyzdvihnúť v ŠJ alebo si ich stiahnuť na webovej stránke Základnej školy. Všetkých žiakov treba každoročne prihlasovať na stravu.


Obvodné oddelenie Policajného zboru v Stupave žiada o pomoc pri zistení totožnosti majiteľa bicykla, ktorý bol odcudzený dňa 16. mája 2023 v čase okolo 13,30 hod zo stojiska bicyklov v blízkosti železničnej stanice. Bicykel bol značky Active Bike s čiernym košíkom umiestneným v zadnej časti a poškodenou a nefunkčnou brzdou. Akékoľvek poznatky, ktoré by viedli k zisteniu totožnosti majiteľa bicykla, jej pohybe a pobyte vás žiadajú oznámiť na tel. číslo: 0961 570 087


Delirest, jednotka na trhu závodného stravovania, hľadá pre svoju prevádzku Plastic Omnium Lozorno pomocnú silu-pokladníčku a pomocnú silu-výdajcu. Pracuje sa na tri zmeny od pondelka do piatka. Autobusovú dopravu do Lozorna hradí zamestnávateľ.

Ponúkajú zázemie v stabilnej a medzinárodnej firme, garanciu mzdy do 7. dňa v mesiaci, mesačné odmeny do výšky 20 % z platu, zvýhodnené stravovanie a pitný režim.

Záujemcovia, ozvite sa na telefónne číslo 0905 346 541.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie