Pošta Zohor oznamuje občanom, že bude otvorená v piatok od 8,00 do 11,30 hod.


Miestna organizácia Slovenského červeného kríža Zohor, pozýva darcov krvi a ostatných občanov, ktorí chcú a môžu pomôcť pri záchrane ľudských životov na odber krvi, ktorý sa uskutoční v piatok 23. Júna 2023 od 8:00 hodiny v kultúrnom dome v Zohore. Ďakujeme za vašu účasť!


Futbalový klub Zohor pozýva všetkých fanúšikov na futbalový turnaj Memoriál Karola Sabola, ktorý sa uskutoční túto sobotu 24. júna na futbalovom ihrisku v Zohore. Turnaj začína o 9,00 hod vekovou kategóriou U11. Po ukončení vekovej kategórie U11 nasleduje turnaj vekovej kategórie U15. Predpokladaný koniec turnaja je okolo 18,00 hodiny. O občerstvenie je postarané v bufete na ihrisku.


Pozývame občanov na výstavu plazov v sobotu 24. júna od 16,00 hod v kultúrnom dome v Zohore. Vstupné 5 €. Nechajte sa unášať čarom prírody a oboznámte sa zblízka s hadmi, pavúkmi, jaštermi a jaštericami. Pre odvážnych možnosť fotenia sa s hadom.


Vedúca školskej jedálne oznamuje rodičom a žiakom ZŠ, ako aj budúcim prvákom, že prihlasovanie na obedy do nového školského roku 2023/24 je treba uskutočniť už v júni (do 30.6.2023) z dôvodu zasielania žiadostí o dotáciu stravy pre žiakov. Možno tak urobiť osobne v školskej jedálni alebo mailom po vypísaní a odoslaní prihlášky na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Žiaci si môžu prihlášky na stravovanie vyzdvihnúť v ŠJ alebo si ich stiahnuť na webovej stránke Základnej školy. Všetkých žiakov treba každoročne prihlasovať na stravu.


Vážení občania,

Príďte osláviť začiatok prázdnin do nákupného centra Bory Mall v Bratislave. 24. až 25. júna vás od 10:00 do 17:30 čaká podujatie HOT WHEELS MINIRAMP & PARKOUR SHOW. Profesionálni jazdi BMX a kolobežiek predvedú kúsky a skoky na dráhe a novej HOT WHEELS rampe. Deti si budú môcť takúto jazdu aj vyskúšať. Vybavenie a chrániče budú k dispozícii zdarma. Pre najmenších súrodencov chystáme HOT WHEELS zónu s hračkami. Vstupné je zadarmo. Viac sa dozviete na www.borymall.sk. Tešíme sa na vás 24. až 25. júna v Bory Mall.


Pohostinstvo U Vendelína vás srdečne pozýva na country zábavu, ktorá sa bude konať v piatok 23. júna od 18,00 hod. O jedlo a pitie bude postarané.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie