Športová komisia a Obec Zohor pozýva všetkých športových nadšencov na CIBUĽOVÉHO VALIBUKA, ktorý sa bude konať v sobotu 17. júna v multifunkčnom športovom areáli s programom:

o 15,00 hod súťaž pre deti do 6 rokov

o 16,30 hod súťaž pre deti od 6 rokov dorast a dospelých

o 19,30 hod vyhlásenie výsledkov

o 20,00 hod vystúpenie hudobnej skupiny WOODERS

Záujemcovia sa môžu hlásiť na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo na tel.č.: 0911 636 737. Všetci ste srdečne vítaní. O občerstvenie je postarané a zmena vyhradená.


Detská folklórna skupina Zóhranek, Obecný úrad Zohor a Občianske združenie Zohorské ozveny Vás pozývajú na folklórne pásmo DZECI, DZECI NELÉTAJTE pri príležitosti 5-teho výročia obnovenia činnosti Detskej folklórnej skupiny Zóhranek dňa 17. júna o 18,00 hod v Kultúrnom dome v Zohore. Hosťom večera bude DFS Lúčka z Bratislavy. Vstupné ľubovoľné.


Vážení občania,

pozývame vás 17. júna od 10:00 hod do 19:00 hod na výstavu a predaj teráriových a akváriových zvierat. Stovky druhov pavúkov, hadov, korytnačky, pakobylky, akváriové ryby, živorodky, chameleóny, jašterice, to všetko uvidíte na podujatí FAUNIA, ktoré sa bude konať v nákupnom centre Bory Mall v Bratislave. Nakúpite tiež exotické rastliny, krmivá a všetku potrebnú výbavu pre akváriá a teráriá. Príďte prekonať svoj strach z pavúkov a hadov už 17. júna do Bory Mall. Vstupné je zadarmo. Viac sa dozviete na www.borymall.sk. Tešíme sa na vašu návštevu.


Jednota dôchodcov pozýva svojich členov na kúpanie do Dunajskej Stredy dňa 30. júna. Poplatok je 15 eur. Autobus odchádza o 7,30 hod od ihriska.

Ďalej Jednota dôchodcov pozýva svojich členov na „Športový deňdňa 28. júna, ktorý bude spojený s opekaním špekáčikov. Poplatok 2,00 eura. Na akcie sa môžete prihlásiť v klube v pondelok a v stredu.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie