Súkromný podnikateľ bude v stredu od 7,00 hod pred kultúrnym domom predávať slovenské jahody za výhodné ceny 3 € za kilogram v 2 kilogramovom balení.


Hydinárska farma prijíma objednávky na 7 mesačne nosnice vhodné na znášku vajec, 4 týždňové kačky, ďalej kačice na výkrm o váhe 3.50 kg a ročne sliepky. Objednať si môžete na tel. číslo 0908 827 132

Objednaná hydina bude dovezená vo štvrtok 15. júna až do domu.


Športová komisia a Obec Zohor pozýva všetkých športových nadšencov na CIBUĽOVÉHO VALIBUKA, ktorý sa bude konať v sobotu 17. júna v multifunkčnom športovom areáli s programom:

o 15,00 hod súťaž pre deti do 6 rokov

o 16,30 hod súťaž pre deti od 6 rokov dorast a dospelých

o 19,30 hod vyhlásenie výsledkov

o 20,00 hod vystúpenie hudobnej skupiny WOODERS

Záujemcovia sa môžu hlásiť na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo na tel.č.: 0911 636 737. Všetci ste srdečne vítaní. O občerstvenie je postarané a zmena vyhradená.


Detská folklórna skupina Zóhranek, Obecný úrad Zohor a Občianske združenie Zohorské ozveny Vás pozývajú na folklórne pásmo DZECI, DZECI NELÉTAJTE pri príležitosti 5-teho výročia obnovenia činnosti Detskej folklórnej skupiny Zóhranek dňa 17. júna o 18,00 hod v Kultúrnom dome v Zohore. Hosťom večera bude DFS Lúčka z Bratislavy. Vstupné ľubovoľné.


Jednota dôchodcov pozýva svojich členov na kúpanie do Dunajskej Stredy dňa 30. júna. Poplatok je 15 eur. Autobus odchádza o 7,30 hod od ihriska.

Ďalej Jednota dôchodcov pozýva svojich členov na „Športový deň“ dňa 28. júna, ktorý bude spojený s opekaním špekáčikov. Poplatok 2,00 eura. Na akcie sa môžete prihlásiť v klube v pondelok a v stredu.


Krst knihy Davida Mackoviča - Plochá dráha Zohor sa z technických príčin presúva na 10.9.2023. Miesto konania je pódium za tribúnou na športovom ihrisku v Zohore o 15hod. V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie presunie do Kultúrneho domu. Budeme sa tešiť na stretnutie. Ďakujem


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie