Predajňa Mäso - údeniny oznamuje svojim zákazníkom, že v sobotu 3. júna bude z technických príčin zatvorená.


Oznamujeme občanom,

že dnes od 12,00 hod do 15,00 hod a v sobotu 3. júna 2023 od 8,00 hod do 11,30 hod sa za požiarnou zbrojnicou uskutoční ZBER ELEKTRO ODPADU

Zbierať sa budú vyradené: práčky, žehličky, chladničky, elektrické ventilátory, sporáky, mikrovlnné rúry, televízory, rádia, počítače, tlačiarne a iný elektro odpad.


Súkromný podnikateľ z Nových Zámkov bude v sobotu ponúkať pred kultúrnym domom na predaj slovenské jahody 3,50 €/kg.  Predajca sa zdrží do 12,00 hodiny.


V sobotu 3. júna od 15,00 do 17,00 hod sa pred hasičskou zbrojnicou uskutoční povinné očkovanie psov proti besnote. Poplatok za jednu vakcínu je 10 €, prineste si so sebou očkovacie preukazy. Podľa novely veterinárneho zákona je možné zaočkovať len psa, ktorý je začipovaný. Prípadné dočipovanie je možné na mieste, cena je 20 €, treba si priniesť aj občiansky preukaz majiteľa.


Futbalový klub Zohor pozýva fanúšikov na futbalové zápasy, ktoré sa odohrajú v nedeľu 4. júna o 17,30 hod hrajú Karlová Ves a TJ Čunovo a seniori hrajú o 17,30 hod v Plaveckom Mikuláši.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie