Pri Obecnom úrade sa našli dioptrické okuliare. Kto ich stratil môže si ich vyzdvihnúť na Obecnom úrade.


Monika bude zajtra pred kultúrnym domom predávať ovocie, zeleninu, zemiaky a kvety.


Súkromný podnikateľ z Nových Zámkov bude v stredu ponúkať pred kultúrnym domom na predaj slovenské jahody 4 €/kg.  Predajca sa zdrží od 7,00 do 12,00 hodiny.


HB mäso bude zajtra od 8,30 do 10:30 hod predávať hovädzie a bravčové mäso a  mäsové výrobky v akciových cenách.

bravčové stehno po 4,44 €

bravčový bok s kosťou po 4,44 € 

údený bok po 6,60 €

klobásky syrové po 8,00 €


Upozorňujeme občanov, že vo štvrtok 1. júna sa uskutoční vývoz vytriedeného papiera.


Oznamujeme občanom,

že v piatok 2. júna 2023 od 12,00 hod do 15,00 hodv sobotu 3. júna 2023 od 8,00 hod do 11,30 hod sa za požiarnou zbrojnicou uskutoční ZBER ELEKTRO ODPADU.

Zbierať sa budú vyradené: práčky, žehličky, chladničky, elektrické ventilátory, sporáky, mikrovlnné rúry, televízory, rádia, počítače, tlačiarne a iný elektro odpad.


Organizátori detského cyklomaratóniku v Zohore pozývajú už túto sobotu na Zohorské kolečko, kde si všetky deti môžu zasúťažiť v cyklistických pretekoch. Pretek sa bude konať v priestore multišportového ihriska kde pre každého pretekára je pripravený pamätný darček. Tí najlepší v každej kategórii budú ocenený vecnými cenami a medailou v dizajne podujatia. Počas preteku sú pripravené sprievodné aktivity a občerstvenie. Štart prvej kategórie je o 10:00 hodine.
Viac informácií a samotná registrácia na podujatie je na webovej stránke: www.zohorskekolecko.sk.
Registrácia je možná aj v sobotu od 08:30 na mieste akcie.
Zohorské kolečko je nultý ročník cyklistickej športovej aktivity pre deti do 12 rokov pod záštitou obce Zohor a s hlavnými partnermi Procycling a FCC environment.
Nezabudnite, v sobotu sa vidíme na ihrisku pri pretekoch detí na Zohorskom kolečku.


V sobotu 3. júna od 15,00 do 17,00 hod sa pred hasičskou zbrojnicou uskutoční povinné očkovanie psov proti besnote. Poplatok za jednu vakcínu je 10 €, prineste si so sebou očkovacie preukazy. Podľa novely veterinárneho zákona je možné zaočkovať len psa, ktorý je začipovaný. Prípadné dočipovanie je možné na mieste, cena je 20 €, treba si priniesť aj občiansky preukaz majiteľa.


 

 

Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie