Pri Obecnom úrade sa našli dioptrické okuliare. Kto ich stratil môže si ich vyzdvihnúť na Obecnom úrade.


Súkromný podnikateľ z Nových Zámkov bude v stredu ponúkať pred kultúrnym domom na predaj slovenské jahody 4 €/kg.  Predajca sa zdrží od 7,00 do 12,00 hodiny.


Obec Zohor v spolupráci so Základnou školou Albína Brunovského a miestnymi organizáciami pozýva všetky zohorské deti na DEŇ DETÍ 1. júna 2023 od 15:00 hod v areáli Základnej školy.

Pre deti budú pripravené súťaže, za ktoré dostanú odmenu. Do tanca a nálady bude hrať DJ Keram.

Prosíme rodičov, aby v areáli základnej školy sprevádzali svoje deti.

O občerstvenie je postarané a zmena vyhradená.


Upozorňujeme občanov, že vo štvrtok 1. júna sa uskutoční vývoz vytriedeného papiera.


Oznamujeme občanom,

že v piatok 2. júna 2023 od 12,00 hod do 15,00 hod a v sobotu 3. júna 2023 od 8,00 hod do 11,30 hod sa za požiarnou zbrojnicou uskutoční ZBER ELEKTRO ODPADU.

Zbierať sa budú vyradené: práčky, žehličky, chladničky, elektrické ventilátory, sporáky, mikrovlnné rúry, televízory, rádia, počítače, tlačiarne a iný elektro odpad.


Organizátori detského cyklomaratóniku v Zohore pozývajú už túto sobotu na Zohorské kolečko, kde si všetky deti môžu zasúťažiť v cyklistických pretekoch. Pretek sa bude konať v priestore multišportového ihriska kde pre každého pretekára je pripravený pamätný darček. Tí najlepší v každej kategórii budú ocenený vecnými cenami a medailou v dizajne podujatia. Počas preteku sú pripravené sprievodné aktivity a občerstvenie. Štart prvej kategórie je o 10:00 hodine.
Viac informácií a samotná registrácia na podujatie je na webovej stránke: www.zohorskekolecko.sk.
Registrácia je možná aj v sobotu od 08:30 na mieste akcie.
Zohorské kolečko je nultý ročník cyklistickej športovej aktivity pre deti do 12 rokov pod záštitou obce Zohor a s hlavnými partnermi Procycling a FCC environment.
Nezabudnite, v sobotu sa vidíme na ihrisku pri pretekoch detí na Zohorskom kolečku.


V sobotu 3. júna od 15,00 do 17,00 hod sa pred hasičskou zbrojnicou uskutoční povinné očkovanie psov proti besnote. Poplatok za jednu vakcínu je 10 €, prineste si so sebou očkovacie preukazy. Podľa novely veterinárneho zákona je možné zaočkovať len psa, ktorý je začipovaný. Prípadné dočipovanie je možné na mieste, cena je 20 €, treba si priniesť aj občiansky preukaz majiteľa.


Milí občania,

starať sa o životné prostredie by malo byť samozrejmosťou pre každého z nás. Ale ako na to? Ak neviete, ako začať, príďte na prvý Kaufland Detský festival, ktorý bude nEKOnečne udržateľný.

Čaká vás skvelý program a kopa zábavy pre celú rodinu. Spoločne s Kauflandom zasadíte strom, postavíte hmyzí dom a oslávite Medzinárodný deň detí. A zabaví vás aj Desmod, Spievankovo, či Tárajko a Popletajka!

Prvý nEKOnečne udržateľný Kaufland detský festival štartuje v nedeľu, 4. júna od 10. hodiny v areáli základnej školy Hargašova v Záhorskej Bystrici. A potrvá až do večera!


Výborné palivo na zimu, ktoré má vyššiu výhrevnosť ako uhlie, ponúka slovenská firma LES. Drevené brikety a pelety teraz ponúka za mimoriadne zvýhodnenú cenu. Zabezpečte sa na zimu už dnes a ušetríte veľa peňazí. Okrem toho môžete vyhrať ďalšiu tonu brikiet alebo peliet. Objednávky a ďalšie informácie nájdete na www.lestrencin.sk alebo na čísle 0948 991 881. 


Spoločnosť IDH Slovakia so sídlom na Lozornianskej ulici 35 v Zohore prijme do trvalého pracovného pomeru kolegu alebo kolegyňu na pozíciu Backoffice administratívny pracovník/ administratívna pracovníčka. Zodpovednosťou na danej pozícii je fakturácia v účtovnom systéme Pohoda, controlling, komunikácia so zákazníkmi a dodávateľmi v rámca zvereného úseku, príprava podkladov na ISO audity a iné administratívne činnosti. Požiadavkou je dobra znalosť prace s MS Office, základy fakturácie a dobre komunikačné schopnosti. Schopnosť dorozumieť sa nemecky je podmienkou. Bližšie informácie k otvorenej pozícii je možné získať v spoločnosti IDH Slovakia, mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo telefonicky na 0945455122.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie