Detský lekár doktor Salčík oznamuje svojim pacientom, že vo štvrtok 25. mája nebude ordinovať z dôvodu čerpania dovolenky. Zastupovať bude doktor Száz v Stupave. Pred návštevou je treba ambulanciu kontaktovať na mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..


Milí kamaráti,

Hudobná skupina Vega v spolupráci so Základnou školou a Obecným úradom srdečne pozýva všetky deti od 0 do 99 rokov na ZÁBAVNÉ MÁJOVÉ MUZICÍROVANIE, ktoré sa uskutoční v sobotu 27. mája od 10,00 hod v Kultúrnom dome v Zohore. Čaká vás zážitková hra na hudobných nástrojoch, hudobno-pohybové hry, výroba jednoduchých a netradičných hudobných nástrojov, domáce koláčiky a pitný režim. Vstup je voľný.


AMK Veterán Malacky Vás pozýva na Stretnutie majiteľov historických vozidiel a motocyklov v sobotu 27. mája so začiatkom o 9,00 hod v Zámockom parku v Malackách. Spanilá jazda Záhorím bude prechádzať aj našou dedinou. Ukončenie jazdy bude pred kultúrnym domom v Zohore od 14,00 hod kde bude hrať hudobná skupina Vega. Občerstvenie je zabezpečené.


Obec Veľké Leváre vás pozýva na Detské krojované slávnosti v sobotu 27. mája od 14,30 hod na Habánskom amfiteátri.


Obec Zohor v spolupráci so Základnou školou Albína Brunovského a miestnymi organizáciami pozýva všetky zohorské deti na DEŇ DETÍ 1. júna 2023 od 15:00 hod v areáli základnej školy.

Pre deti budú pripravené súťaže, za ktoré dostanú odmenu. Do tanca a nálady bude hrať DJ Keram.

Prosíme rodičov, aby v areáli základnej školy sprevádzali svoje deti.

O občerstvenie je postarané a zmena vyhradená.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie