Doktorka Slobodová oznamuje svojim pacientom, že 22. mája 2023 (pondelok) nebude ordinovať. Zastupovať bude doktor Nenovský v Lábe od 8,00 do 12,00 hod. 


Knižnica v Zohore oznamuje občanom, že je do 22. mája zatvorená.


Detské centrum FARBIČKA vo Vysokej pri Morave oznamuje rodičom detí, že prijíma prihlášky na umiestnenie detí do škôlky v školskom roku 2023/2024.

Detské centrum FARBIČKA je súkromná škôlka, ktorá poskytuje starostlivosť o deti od roku 2011 a je určená pre deti vo veku od 1,5 roka do 4 rokov. Ponúkajú celodennú mesačnú starostlivosť o deti. Prevádzková doba zariadenia je denne od 7,00 do 17,00 hod.

Bližšie informácie získate na tel.č.: 0908 095 723, alebo na web stránke www.dcfarbicka.sk, prípadne priamo v Detskom centre Farbička vo Vysokej pri Morave, na Robotníckej ulici č. 64.


Centrum kultúry Lozorno pozýva všetky deti 21.mája o 16,00 hod. na Rozprávkovú nedeľu. Je pre ne pripravené divadielko O troch prasiatkach, sladká maškrta a výtvarná dielnička. Vstupné je 4 eurá. 


Vážení občania, pozývame vás 19. až 21. mája na najväčšiu výstavu elektrických áut do nákupného centra Bory Mall v Bratislave. Na štvrtom ročníku podujatia Salón Elektromobilov vás čaká prehliadka najnovších modelov áut priamo v pasáži, ale aj diskusie. Nebudú chýbať značky ako AUDI, Citroen, DS, Opel či Volkswagen. Tešiť sa môžete napríklad aj na testovacie jazdy na špičkových vozidlách značiek ŠKODA a PEUGEOT. V sobotu bude každoročné stretnutie majiteľov elektromobilov, ktoré začne o 11-tej hodine. Okrem toho pre deti máme pripravený nedeľný koncert pod taktovkou Zahrajka. Vystúpi aj Miro Jilo. 19. až 21. mája sa vidíme na Salóne Elektromobilov v Bory Mall. Vstupné je zadarmo. Viac sa dozviete na www.borymall.sk. Tešíme sa na vašu návštevu.


Futbalový klub Zohor pozýva fanúšikov na futbalové zápasy, ktoré sa odohrajú v sobotu a v nedeľu 20. a 21. mája

v sobotu o 16,00 hod hrajú starí páni Galacticos proti starí páni Rohožník

v sobotu od 10,00 hod hrá mladšia prpípravka 

v nedeľu o 10,30 hod hrajú  FK Malé Leváre a staršia prípravka FC Zohor

Seniori hrajú o 17,00 v Častej.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie