Oznamujeme občanom, že dnes v prípade záujmu bude vykonávaná členmi tímu Západoslovenské elektrické revízie preventívna kontrola bezpečnosti elektrických zariadení rodinných domov, firiem a podnikateľov.Všetky elektrické zariadenia by mali byť v pravidelných intervaloch revidované, aby sa zistilo, či je ich prevádzka bezpečná a nehrozí priame nebezpečie ich používaním. Zodpovednosť za dodržiavanie pravidelnosti kontrol a revízií nesie prevádzkovateľ daného elektrického zariadenia, preto žiadame občanov, aby zvážili vstup do svojich objektov povereným pracovníkom pre objasnenie danej kontroly a jej prínosu. Kontakt v prípade záujmu – 0902 926 528.


Starosta obce Zohor pozýva občanov na zasadnutie Obecného zastupiteľstva, ktoré sa bude konať v piatok 21. apríla o 8,00 hod na Obecnom úrade v Zohore. Návrh programu je vyvesený na internetovej stránke obce.


Futbalový klub Zohor pozýva fanúšikov na futbalové zápasy, ktoré sa odohrajú v sobotu a v nedeľu 22. a 23. apríla

v nedeľu o 10,30 hod hrajú staršia prípravka s TJ Záhoran Kostolište

seniori hrajú v sobotu o 17,00 hod vo Vysokej pri Morave.


Centrum kultúry Lozorno vás pozýva v sobotu 22. apríla o 19:00 hod na autorskú komédiu ZOZNAMKA alebo Prečo ešte nemám svojho Milana?

Hrajú: Oľga Belešová a Roman Pomajbo.

Vstupné: 15 eur

Vstupenky je možné si rezervovať aj vopred formou sms na čísle 0910 908 770.

Predstavenie je vhodné pre publikum od 15 rokov.


Stavebný úrad oznamuje občanom, že v utorok 25. apríla bude zatvorený.


Riaditeľka materskej školy oznamuje, že podávanie žiadostí o prijatie dieťaťa do materskej školy sa uskutoční nasledovne:

Podávanie žiadostí bude prebiehať elektronickou formou. Na webovej stránke školy, rodičia vyplnia elektronickú prihlášku. Údaje uvádzajte presne a s diakritikou (mäkčene, dĺžne). Podávanie elektronickej prihlášky bude spustené od 2.5.2023 – 12.5.2023.

V dňoch 10.5.2023-11.5.2023 v čase od 15:00 hod. – 16:00 hod. zákonní zástupcovia prinesú vytlačenú prihlášku, potvrdenú lekárom a podpísanú oboma zákonnými zástupcami  do materskej školy.


Obecný úrad Studienka v spolupráci s Turistickým oddielom KST Studienka usporadúva dňa 13. mája 37. ročník turistickej akcie pod názvom „Hasprúnska 50, 23, 20, 10“,  ktorých trasy vedú zo Studienky na Biely kríž a späť do obce Studienka (podľa výberu trasy). Viac informácií sa dozviete na internetovej stránke https://kststudienka.webnode.sk/aktuality/.


Obec Veľké Leváre organizuje dňa 3. júna športové podujatie LeváRUN. Každý účastník, ktorý sa zaregistruje online do 3. mája, dostane pamätnú medailu a tričko.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie