Čistiareň peria Malacky ponúka čistenie peria od prachu a nečistôt.

Perie antibakteriálne zaparujú, čím sa likvidujú roztoče a mikróby. Šijú paplóny, periny, vankúše a rôzne rozmery podľa Vašich požiadaviek. Na výber ponúkajú rôzne druhy sypkovín a farebné angíny vysokej kvality.

Pre vaše perie prídu priamo až k vám domov a z domu to zadarmo odvezú a hotové výrobky Vám domov privezú stačí zavolať na telefóne číslo 0905 267 750. Kto zavolá na telefónne číslo dnes dostane ku objednávke darček zdarma.


Upozorňujeme občanov, že v piatok 14. apríla sa uskutoční vývoz vytriedeného plastu.


Vážení rodičia,

 zápis detí obce Zohor na plnenie povinnej školskej dochádzky do 1. ročníka školského roka 2023/2024 sa v základnej škole uskutoční v dňoch   14. – 15. apríla 2023 s účasťou rodičov a detí v pavilóne 1. stupňa nasledovne:

14. 04. 2023 ( piatok) v čase od 14.00 do 18.00 hod.

15. 04. 2023 ( sobota) v čase od  9.00 do 12.00 hod.

Zákonní zástupcovia prinesú:

-   svoj občiansky preukaz

-   rodný list dieťaťa

    Obidva doklady sú potrebné na overenie údajov zadaných pri elektronickom prihlasovaní.

-  uznesenie súdu na zverenie dieťaťa do starostlivosti

-  sumu 20,00 € na prvácke zošity


Vážení občania,

pozývame vás túto sobotu 15. apríla na podujatie s názvom EXPO ZDRAVIA do nákupného centra Bory Mall v Bratislave. Uskutoční sa priamo v pasáži na námestí. Počas celého dňa sa na jednom mieste dozviete takmer všetko o fyzickom, ale aj duševnom zdraví. Čakajú vás rôzne diskusie, taktiež stánky ohľadom merania tlaku, cukru, cholesterolu očí či zisťovania krvnej skupiny. To svoje si nájdu mladí, rodiny s deťmi, ale aj seniori. Nebudú chýbať témy z oblasti pohybu, zdravého stravovania či prevencie. Okrem toho preberieme mamičkovské témy a starostlivosť o bábätká. 15. apríla sa vidíme na podujatí EXPO ZDRAVIA v Bory Mall. Začíname od 10-tej ráno. Vstupné je zadarmo. Viac informácií sa dozviete na našej webovej stránky www.borymall.sk Tešíme sa na vašu návštevu.


Milé deti, Centrum kultúry Lozorno vás pozýva 16. apríla o 16:00 hod. do areálu základnej školy Lozorno na Rozprávkovú nedeľu spojenú s hľadaním veľkonočných vajíčok.

Najprv vás čaká Mia Králová a FARBIČKOVÝ KONCERT PRE DETI - malá diskotéka pre deti od 2 do 10 rokov. Po koncerte bude nasledovať HĽADANIE VEĽKONOČNÝCH VAJÍČOK v areáli školy. Každé dieťa dostane odmenu.

Vstupné: 4 €


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie