Hydinárska farma ponúka objednať si 7 mesačne nosnice,1 ročne sliepky a 14 týždňové mládky nosnice plemeno isabrawn, moravia a dominant cena za kus je od 4,90 €, ďalej kŕmnu zmes pre nosnice v 25kg balení. Objednať si môžete na telefónnom čísle 0908 827 132. Objednaná hydina bude dovezená v piatok 24. marca až do domu objednávateľovi.


Obecný úrad v Zohore Vás pozýva na Záhorácke poetické a rečnícke podujatie Rodnú rečú v sobotu 25. marca o 18,00 hod v kultúrnom dome v Zohore. Hudobný hosť LH Kamarádzi. Degustácia Malokarpatských vín Víno Hugo, Vinárstvo Požgay & Hrustič, Vstup voľný.


Milé deti, Centrum kultúry Lozorno vás pozýva 26. marca o 16:00 na Rozprávkovú nedeľu. Čaká na vás veselé dramatizované čítanie pána Mrkvičku, vyhodnotenie výhercov knižnej súťaže, výstavka detských ilustrácií, výroba knižnej záložky a sladká odmena.

Vstupné: 2 eurá. Tešíme sa na vás!


Stavebniny Tchimo v Záhorskej Bystrici Vám ponúkajú výrobu klampiarských prvkov na počkanie a presne na mieru pre Vás. Farebné pozinkované aj hliníkové plechy skladom, vyrábajú oplechovania, falcované krytiny aj parapety. V prípade záujmu môžete navštíviť predajňu osobne alebo na internetovej stánke www.tchimo.sk. Tešia sa na Vašu návštevu.


Pozývame vás na vystúpenie „Veselej trojky“ dňa 26. apríla v kultúrnom dome v Zohore o 18,00 hod. Predpredaj lístkov je v kultúrnom dome.


Oznamujeme občanom, že od štvrtka 30. marca do utorka 4. apríla 2023 budú za požiarnou zbrojnicou pristavené kontajnery na ZBER OBJEMNÉHO ODPADU.

Medzi objemový odpad patria také veci čo sa nezmestia do popolnice a sú to:

-          kreslá, sedačky

-          staré postele, nábytok

-          koberce, dvere, podlahoviny

-          umývadla, vane

-          kočíky, autosedačky, bicykle a iný podobný odpad

Žiadame občanov, aby dávali do kontajnerov LEN OBJEMNÝ ODPAD a NIE STAVEBNÝ, alebo BIO odpad!!! Kontajnery sú monitorované kamerovým systémom.

Tiež je prísny zákaz ukladať do týchto kontajnerov pneumatiky z osobných a nákladných áut!!!


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie