Súkromný podnikateľ bude v stredu pred kultúrnym domom predávať ovocné stromy – marhule, broskyne, slivky, čerešne, hurmikaki, ringloty, jablone, hrušky

Ovocné kríky – maliny, černice, červené a čierne ríbezle, biele aj červené hrozno, aróniu a čučoriedky a kríkové ruže.

Podnikateľ sa zdrží od 8,00 do 15,00 hodiny.


Kultúrna komisia a Obec Zohor vás pozýva na Veľkonočné dielničky pre šikovné ručičky – POCHUTINY K VEĽKEJ NOCI v utorok 21. marca o 17,00 hod vo svadobke kultúrneho domu. Vstupný poplatok 5,00€. Vhodné pre deti od 12 rokov. Počet osôb je obmedzený. Svoj záujem nahláste na tel. čísle 0949 138 754.


Stavebniny Tchimo v Záhorskej Bystrici Vám ponúkajú výrobu klampiarských prvkov na počkanie a presne na mieru pre Vás. Farebné pozinkované aj hliníkové plechy skladom, vyrábajú oplechovania, falcované krytiny aj parapety. V prípade záujmu môžete navštíviť predajňu osobne alebo na internetovej stánke www.tchimo.sk. Tešia sa na Vašu návštevu.


Milí diváci, divadlo Šáchor vás pozýva do kultúrneho domu v Zohore na novú premiéru komédie KURNÍKŠOPA. Predstavenie je v záhoráckom nárečí a trvá cca 1 hod a 20 minút s prestávkou.

Predpredaj lístkov na 2. premiéru v nedeľu 19. marca o 17:00 hod je možný na https://tootoot.fm/sk/events/63e17850f7de120e90951065 alebo hodinu pred predstavením.

Pred predstavením a počas prestávky bude otvorení divadelný BAR, kde vám budú ponúkať vínko, kávu a koláče.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie