Hydinárska farma ponúka mladé 7 -mesačne nosnice vysokoznáškové, 1 ročné sliepky a 12 týždňové mládky nosnice, plemeno dominant, Isabrawn a Moravia cena za kus od 4,99€, kŕmna zmes 25kg v balení. Objednať si môžete na tel. č.: 0908 827 132
Objednaná hydina bude dovezená vo štvrtok 9. marca až k Vám do domu.


Upozorňujeme občanov, že vo štvrtok 9. marca sa uskutoční vývoz vytriedeného plastu, ktorý sa zbiera do žltých vriec. Žiadame preto občanov, aby svoj vyseparovaný plastový odpad v žltých vreciach vyložili vo štvrtok pred svoje rodinné a bytové domy.


Ochotnícke divadlo VaDiDlo Lozorno vás pozýva v piatok 10. marca o 19:00 hod. do Centra kultúry Lozorno na reprízu ich divadelnej hry Čertice alebo škriepky v Chiozze. Vstupné je dobrovoľné. Príďte sa zabaviť, tešíme sa na vás!


Míli občania, Lesné spoločenstvo Zohor Vás pozýva na 2. ročník športových pretekov LÁB DOG RACE v dňoch 11. a 12. marca, v okolí Poľovníckej hájenky v Lábe, za Čapášom. Aj na pozemkoch nášho Spoločenstva sa bude súťažiť v rôznych disciplínach. Pre návštevníkov bude k dispozícií bufet a rôzne stánky. Využite príležitosť stráviť víkend v príjemnom prostredí lesa. Všetci ste srdečne vítaní.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie