Pošta Zohor oznamuje občanom, že zajtra 9. februára bude otvorená od 8:00 do 12:00 hodiny.


Upozorňujeme občanov, že vo štvrtok 9. februára sa uskutoční vývoz vytriedeného plastu, ktorý sa zbiera do žltých vriec. Žiadame preto občanov, aby svoj vyseparovaný plastový odpad v žltých vreciach vyložili vo štvrtok pred svoje rodinné a bytové domy.


Starosta obce Zohor pozýva občanov na zasadnutie Obecného zastupiteľstva, ktoré sa bude konať v piatok 10. februára o 8,00 hod na Obecnom úrade v Zohore. Návrh programu je vyvesený na internetovej stránke obce.


Miestna organizácia Slovenského červeného kríža Zohor, pozýva darcov krvi a ostatných občanov, ktorí chcú a môžu pomôcť pri záchrane ľudských životov na odber krvi, ktorý sa uskutoční v piatok 10. februára od 8:00 hodiny v kultúrnom dome v Zohore.

Aktuálne podmienky a informácie pre darcov sú zverejnené na „facebookovej“ stránke Červený kríž Zohor. Ďakujeme a tešíme sa na Vašu účasť!


Milé deti, Centrum kultúry Lozorno vás pozýva v sobotu 11. februára o 16:00 hod. na veselý KARNEVAL s Maťom Žákom. Čaká vás veľa zábavy, tanca, pesničiek a aj krátka rozprávka. Tešíme sa na všetky princezné, škriatkov, víly, superhrdinov...

Každá maska dostane odmenu. Vstupné: 4 eurá.


Duálna akadémia, Súkromná stredná odborná škola automobilová sídliaca v Bratislave, Devínskej Novej Vsi pozýva žiakov posledných ročníkov základných škôl a ich rodičov na Deň otvorených dverí, ktorý sa bude konať už túto sobotu 11. februára v čase od 9:00 do 12:00 hod. Prítomní budú aj zástupcovia spolupracujúcich zamestnávateľov, ako napríklad Volkswagen Slovakia, od ktorých sa dozviete viac o výhodách štúdia na tejto škole.

Ďalšie informácie získate na webovej stránke www.dualnaakademia.sk alebo na telefónnom čísle 0948 161 375.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie