Jednota dôchodcov oznamuje členom, korí sú prihlásení na výlet dňa 27. apríla (streda), že odchod autobusu je o 7,30 hod od ihriska.


Čistiareň peria Malacky ponúka čistenie peria od prachu a nečistôt. Perie antibakteriálne zaparujú, čím sa likvidujú roztoče a mikróby. Šijú paplóny, periny, vankúše a rôzne rozmery podľa Vašich požiadaviek. Na výber ponúkajú rôzne druhy sypkovín a farebné angíny vysokej kvality.

Pre vaše perie prídu priamo až k vám domov a z domu to zadarmo odvezú a hotové výrobky Vám domov dovezú stačí zavolať na telefóne  číslo  0905 267 750 a prídu až  k vám domov. Kto dnes zavolá dostane k objednávke darček zdarma.


Vážení občania,

Základná škola  Albína Brunovského oznamuje, že dňa 28. apríla 2022 sa učitelia i žiaci zapoja do 26. ročníka celoslovenského projektu Deň narcisov, ktorý sa organizuje formou dobrovoľnej zbierky. Vo  štvrtok 28. apríla v čase od  09.00 do 11.00 hod  sa budú v obci pohybovať 2 skupiny detí s pani učiteľkami a s kvetmi narcisov ako symbol boja proti rakovine. Veríme, vážení občania, že túto našu aktivitu podporíte a spoločne pomôžeme dobrej veci.

Riaditeľka  ZŠ


Kominárstvo Dom Komfort oznamuje občanom, že v sobotu 30. apríla zabezpečí ročnú kontrolu a čistenie komínov. V prípade záujmu treba volať do štvrtka 28. apríla na telefónne číslo: 0907 800 690, alebo sa prihláste cez webstránku www.domkomfort.sk.


Dobrovoľný hasičský zbor 1 Zohor vás srdečne pozýva na „STAVANIE MÁJA“ v sobotu 30. apríla so začiatkom o 15,00 hod pred hasičskou zbrojnicou. Čaká na vás občerstvenie a posedenie pri hudbe. Všetci ste srdečne vítaní. Zároveň by sme chceli požiadať obyvateľov, aby v tento deň neparkovali svoje vozidlá na parkovisku v blízkosti zbrojnice.


Folklórna skupina Zóhran, OZZO, Občianske združenie „A proč né“ vás pozývajú na „STAVJANÍ MÁJE“ v nedeľu 1. mája o 18,00 hod pred Vendelínom. Všetci ste srdečne vítaní.


Spoločnosť Kaufland Slovenská republika hľadá brigádnika pre pravidelné doručovanie ich reklamných novín do poštových schránok. Ak ste študent nad 16 rokov, dôchodca, rodič na rodičovskej dovolenke, alebo zamestnaný – ponúkajú vám možnosť si privyrobiť. Odmena je 60 eur brutto za 4 roznosy. + motivačné príplatky. Nejde o hlavný pracovný pomer.

V prípade záujmu zašlite svoju adresu s tel. číslom na mailovú adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Viac informácií na tel. č.: 02/49 590 259, 02/49590 248 alebo priamo na 0903 969 885.


Starosta obce pozýva občanov na zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Zohore, ktoré sa bude konať v piatok 29. apríla 2022 o 08.00 hod na Obecnom úrade v Zohore.


Hudobná skupina FRAGILE pozýva občanov na koncert, ktorý sa uskutoční v sobotu 7. mája v kultúrnom dome v Zohore so začiatkom o 19,00 hodine. Predpredaj vstupeniek na www.fragile.sk alebo v železiarstve Jana & Rosl. Cena vstupenky 19 €.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie