Obecný úrad v Zohore touto cestou pozýva občanov na zapojenie sa do akcie „ČISTÝ ZOHOR“, ktorou sa budú likvidovať čierne skládky v extraviláne obce v sobotu 23. apríla 2022. Zraz účastníkov bude pred budovou obecného úradu o 9,00 hod. Rukavice a igelitové vrecia zabezpečí obecný úrad.


OZ Neposedko - miesto pre rodinu pozýva všetkých obyvateľov obce na ,,Aprílový blšák" - burzu detského jarného a letného oblečenia a topánok, ktorá sa bude konať v sobotu 23. apríla v dome na Dolnej ulici 15 v Zohore od 8:00 do 18:00 hod.  Príďte si nakúpiť a podporiť OZ Neposedko. Všetci ste vítaní ! 


Dobrovoľný hasičský zbor 1 Zohor vás srdečne pozýva na „STAVANIE MÁJE“ v sobotu 30. apríla so začiatkom o 15,00 hod pred hasičskou zbrojnicou. Čaká na vás občerstvenie a posedenie pri hudbe. Všetci ste srdečne vítaní. Zároveň by sme chceli požiadať obyvateľov, aby v tento deň neparkovali svoje vozidlá na parkovisku v blízkosti zbrojnice.


Spoločnosť Compass-Group Slovakia hľadá do firemnej reštaurácie POAE v Lozorne kuchára a pomocné sily do kuchyne. Garantujú prácu aj počas lockdownov.

Platové ohodnotenie: kuchár 1 200 eur + 20 % mesačné prémie, pomocná sila do kuchyne 762 eur + 20 % mesačné prémie.

Kontaktná osoba: Alexander Sotník, tel. 0905 947 393, e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.">Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.


Spoločnosť Kaufland Slovenská republika hľadá brigádnika pre pravidelné doručovanie ich reklamných novín do poštových schránok. Ak ste študent nad 16 rokov, dôchodca, rodič na rodičovskej dovolenke, alebo zamestnaný – ponúkajú vám možnosť si privyrobiť.

Odmena je 60 eur brutto za 4 roznosy. + motivačné príplatky. Nejde o hlavný pracovný pomer.

V prípade záujmu zašlite svoju adresu s tel. číslom na mailovú adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Viac informácií na tel. č.: 02/49 590 259, 02/49590 248 alebo priamo na 0903 969 885.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie