Upozorňujeme občanov, že vo štvrtok 14. apríla sa uskutoční vývoz vytriedeného plastu, ktorý sa zbiera do žltých vriec. FCC žiada občanov, aby vo štvrtok mali všetci vrecia so separovaným odpadom vonku od 6.00 hod, nakoľko budú zbierať po obci dve vozidlá.


Obecný úrad oznamuje občanom, že vo štvrtok bude otvorený od 7,30 do 11,30 hod. Poobede bude zatvorený.


Futbalový klub Zohor pozýva fanúšikov na futbalové zápasy. Seniori odohrajú zápas v Studienke v piatok 15. apríla o 17,00 hod a v nedeľu o 17,00 hod odohrajú svoj zápas Karlová Ves proti FK Lamač.


Folklórny súbor Zóhran, Občianske združenie Zohorské Ozveny a Obecný úrad v Zohore vás pozývajú na „Veľkonočné pondzelí v kroji“, ktoré sa uskutoční v pondelok 18. apríla o 13,00 hod pred kultúrnym domom v Zohore. V dopoludňajších hodinách bude po obci sprievod „muádencú“ v kroji. O hudbu a občerstvenie bude postarané. Všetci ste srdečne vítaní. Akcia sa bude konať len za priaznivého počasia.


OZ Neposedko - miesto pre rodinu pozýva všetkých obyvateľov obce na ,,Aprílový blšák" - burzu detského jarného a letného oblečenia a topánok, ktorá sa bude konať v sobotu 23. apríla v dome na Dolnej ulici 15 v Zohore od 8:00 do 18:00 hod

Ak máte doma detské oblečenie, ktoré chcete predať, neváhajte sa prihlásiť na e-mailovej adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo na Facebookovej stránke združenia,  kde Vám budú poskytnuté všetky potrebné informácie o účasti a pravidlách predaja. 

Tento rok prebieha burza v novom šate, o predaj oblečenia sa za Vás postará OZ Neposedko, predávajúci iba prinesie označené oblečenie podľa pokynov. V domčeku na Dolnej ulici 15 bude oblečenie  poukladané na stojanoch, zoradené podľa veľkosti a pripravené na predaj. Kupujúci si tak pohodlne popozerá celú ponuku a jednoducho nakúpi. V ponuke bude iba čisté a nepoškodené oblečenie, no nájdete tiež oblečenie na darovanie. Príďte si nakúpiť a podporiť OZ Neposedko. 

Všetci ste vítaní ! 


Dobrovoľný hasičský zbor 1 Zohor vás srdečne pozýva na „stavanie máje“ v sobotu 30. apríla so začiatkom o 15,00 hod pred hasičskou zbrojnicou. Čaká na vás občerstvenie a posedenie pri hudbe. Všetci ste srdečne vítaní.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie