Matričný úrad v Zohore oznamuje občanom, že vo štvrtok 12. augusta bude úradovať do 14,00 hod a v piatok 13. augusta bude zatvorený z dôvodu čerpania dovolenky.


Upozorňujeme občanov, že vo štvrtok 12. augusta sa uskutoční vývoz vytriedeného papiera. Žiadame preto občanov, aby svoj vyseparovaný papierový odpad v modrých nádobách vyložili vo štvrtok pred svoje rodinné a bytové domy.


Oznamujeme občanom, že na základe pokynov Okresného úradu odboru krízového riadenia, bude v piatok 13. augusta o 12,00 hodine vykonané preskúšanie sirén 2-minútovým stálym tónom.


Futbalový klub Zohor pozýva občanov na prípravné futbalové zápasy, ktoré sa uskutočnia sobotu 14. augusta o 17,30 hod, hrajú FC Zohor a FK Studienka a v utorok 17. augusta o 18,00 hod, hrajú FC Zohor a Futbalový klub The Dragons. O občerstvenie je postarané.


Veľkosklad s potravinami bude robiť dňa 14. augusta 2021 t.j v sobotu v čase od 9,00 do 12,00 hodine totálny výpredaj vybraných potravín s ohrozenou zárukou, alebo poškodeným obalom za výhodné ceny.

V ponuke sú: akostné vína od 1,50 €, rôzne druhy sladkostí od 0,20 € a iný tovar. Ceny sú s DPH. Predajné miesto sa nachádza v areáli "Jednota" za železničným priecestím. Telefónny kontakt: 0903 44 00 28


Milí naši občania.

Srdečne by sme Vás chceli privítať a zároveň pozvať do našej novootvorenej zmrzlinárne na Domkárskej ulici 2, kde si môžete vychutnať našu s láskou vyrobenú domácu zmrzlinu. 


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie