Oznamujeme občanom, že dnes a v sobotu sa uskutoční pozemný chemický postrek proti komárom na hranici intravilánu obce (mimo zastavanej časti obce, hlavne popri železničnej trati a kanálu Malina a v priestoroch hydromelioračných kanálov). S postrekom sa začne dnes medzi 19,30 a 22,00 hod. Postrek sa bude opakovať v sobotu medzi 5,30 a 7,00 hod ráno. Postrekovať sa bude prípravkom DELTASECT – účinná látka deltametrín, ktorý sa rozprašuje vysokotlakovým zariadením vo forme pary vo výške cca 2 – 3 metre nad zemou, z korby vozidla. Preto žiadame občanov, aby čase postreku obmedzili pohyb na miestach postreku a v blízkom okolí.

Chovateľov včiel upozorňujeme, aby si zabezpečili včelstvá.

Mapa s vyznačením miesta postreku je vyvesená na webovom sídle a na informačnej tabuli obce pred Obecným úradom.

 

V prípade nepriaznivého počasia sa postrek preloží na iný termín, o ktorom vás budeme včas informovať.


Firma Dekorahome vás pozýva v sobotu od 8,00 do 12,00 hod pred kultúrny dom na výpredaj kvalitných posteľných plachiet od 7 €, návliečky českej výroby bavlnené, krepové, flanelové od 20 €, deky aj detské od 14 €,  kuchynské bavlnené utierky, uteráky, osušky, ďalej budú ponúkať metrážove záclony rôznych výšok, balkónové súpravy a hotové oblúkové záclony.


Výtvarný krúžok Materinka pri Materskej škole vás srdečne pozýva na prezentáciu detskej výtvarnej tvorivosti, ktorá sa bude konať v pondelok 24. júna od 16,00 do 19,00 hod v kultúrnom dome v Zohore.


Pošta v Zohore prijme doručovateľku na zástup počas letných prázdnin. Viac informácií na pošte v Zohore alebo na tel.č.: 65961 101.


Stavebný úrad oznamuje občanom, že bude od 25. júna opäť úradovať.


Žiadame občanov, ktorí si ešte neboli prevziať výmer za dom alebo byt a psa, tiež šek za komunálny odpad, aby si to prišli vyzdvihnúť do 28. júna na obecný úrad.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie