Miestna organizácia Slovenského červeného kríža Zohor, pozýva darcov krvi a ostatných občanov, ktorí chcú a môžu pomôcť pri záchrane ľudských životov na odber krvi ,ktorý sa uskutoční v piatok 21. júna od 8:00 hod v kultúrnom dome v Zohore. Ďakujeme za vašu účasť!


Slovenský rybársky zväz Zohor vás pozýva na Deň detí pre malých rybárov v sobotu 22. júna o 8,00 hod na Bezednom. Čaká na vás lov rýb na bič a vedomostné súťaže, spoločná opekačka, hodnotné ceny.


Futbalový klub Zohor pozýva všetkých priaznivcov futbalu na turnaj mladších žiakov a prípravky Memoriál Karla Sabola, ktorý sa bude konať v sobotu 22. júna od 9,00 hod na futbalovom ihrisku v Zohore.


OZ Roconaba pozýva občanov na Hokejbalový turnaj starších žiakov o pohár richtára obce Zohor v sobotu 22. júna so začiatkom o 9,00 hod na hokejbalovom ihrisku v Zohore.


Pozývame občanov na uctenie si obetí oboch svetových vojen a na požehnanie revitalizovaných pomníkov v nedeľu 23. júna o 15,00 hod v parku pred Obecným úradom a na cintoríne.


Výtvarný krúžok Materinka pri Materskej škole vás srdečne pozýva na prezentáciu detskej výtvarnej tvorivosti, ktorá sa bude konať v pondelok 24. júna od 16,00 do 19,00 hod v kultúrnom dome v Zohore.


Pošta v Zohore prijme doručovateľku na zástup počas letných prázdnin. Viac informácií na pošte v Zohore alebo na tel.č.: 65961 101.


Zubná ambulancia doktorka Sobolíková oznamuje občanom, ktorí sa chcú nahlásiť ako pacienti do ambulancie v Zohore, že tak môžu urobiť u sestričky osobne, alebo na tel.č.: 02/43 637 147

utorok od 8,00 do 11,00 hod

stredu od 12,00 do 16,00 hod

štvrtok od 8,00 do 11,00 hod


Stavebný úrad oznamuje občanom, že bude od 25. júna opäť úradovať.


Oznamujeme občanom, že v piatok 21. júna a v sobotu 22. júna sa uskutoční pozemný chemický POSTREK PROTI KOMÁROM na hranici intravilánu obce (mimo zastavanej časti obce, hlavne popri železničnej trati a kanálu Malina a v priestoroch hydromelioračných kanálov). S postrekom sa začne v piatok medzi 19,30 a 22,00 hod. Postrek sa bude opakovať v sobotu medzi 5,30 a 7,00 hod ráno. Postrekovať sa bude prípravkom DELTASECT1.2ULV – účinná látka deltametrín, ktorý sa rozprašuje vysokotlakovým zariadením vo forme pary vo výške cca 2 – 3 metre nad zemou, z korby vozidla. Preto žiadame občanov, aby čase postreku obmedzili pohyb na miestach postreku a v blízkom okolí.

Chovateľov včiel upozorňujeme, aby si zabezpečili včelstvá.

Mapa s vyznačením miesta postreku je vyvesená na webovom sídle a na informačnej tabuli obce pred Obecným úradom.


Žiadame občanov, ktorí si ešte neboli prevziať výmer za dom alebo byt, tiež šek za komunálny odpad a psa, aby si to prišli vyzdvihnúť do 28. júna na obecný úrad.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie