Prosíme ľudí, ktorí si ešte neboli prevziať výmer za dom alebo byt, tiež šek za komunálny odpad a psa, aby si to prišli prevziať do 23. júna na obecný úrad.


Pozývame Vás na futbalový turnaj - memoriál Karola Sabola, ktorý sa bude konať v sobotu 17. júna 2017 od 10,00 hodiny na futbalovom štadióne FC. Turnaja sa zúčastnia prípravky a starší žiaci. Všetci ste srdečne vítaní!


Železnice SR Vás pozývajú 17. a 18. júna 2017 do priestorov pamiatkového areálu sratého rušňového depa Bratislava východ, na 19. Celoslovenský zraz historických železničných vozidiel Rendez 2017. Viac informácií o tejto akcii nájdete na www.mdc.sk


Cez víkend v dňoch 17. – 18. júna 2017 Vás vo vašich domácnostiach navštívia zamestnanci revíznej a servisnej spoločnosti, za účelom revízneho auditu všetkých plynových zariadení. Podľa zákona by každá domácnosť mala mať revíziu v intervale každé 3 roky.


Na základe zákona SNR Č. 369/90 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov zvoláva starosta obce zasadnutie Obecného zastupitel'stva (OZ) v Zohore, ktoré sa bude konať dňa 23. júna 2017 (t. j. v piatok) o 08.00 hod. na Obecnom úrade v Zohore.

Program zasadnutia OZ:

1. Otvorenie;

2. Vol'ba pracovných komisií (overovatelia, návrhová, zapisovatel');

3. Návrh plánu kontrolnej činnosti hlavného kontrolóra na II. polrok 2017;

4. Správa komisie kultúrnej;

5. Správa komisie finančnej:

6. Správa komisie výstavby, ŽP a ÚP;

7. Správa náčelníka obecnej polície;

8. Rôzne;

9. Záver.


Vážení občania, mesiac jún je už tradične mesiacom poľovníctva a ochrany prírody, časom kladenia mláďat. Ohľad na rodiacu sa generáciu by sme mali brať všetci. Nielen poľovníci, rybári, turisti ale aj všetci občania. Zohorskí poľovníci žiadajú občanov, aby pri návšteve prírody a lesa nerobili zbytočný krik, aby chodili len po chodníkoch a cestách. Na motorových vozidlách jazdili len po verejných komunikáciách a nie lúkach a lesných porastoch. Nájdenú mladú zver je zakázané brať domov a doma ju chovať. Je zakázané nechať voľne pobehovať psov od dediny ďalej ako 200 metrov. Psy, ktorí voľne pobehujú robia veľké škody na mláďatách zveri. Učme sa prírodu poznávať a rozumieť jej. Staňme sa jej priateľom a ochrancom. Tešme sa z prírodných krás a neničme ich.


Vážení občania, v spojitosti s jarným obdobím nastáva čas zvýšeného nebezpečenstva vzniku požiarov v prírodnom prostredí. Preto Hasičský a záchranný zbor apeluje na všetkých občanov, aby v záujme zníženia požiarovosti a predchádzaniu požiarov v súlade so zákonom o ochrane pred požiarmi dôsledne dodržiavali zákaz :

     -   vypaľovania suchej  trávy, porastov kríkov stromov a spaľovania odpadov,

     -   fajčenia a používania otvoreného ohňa na miestach so zvýšeným nebezpečenstvom vzniku požiaru,

     -   zakladania ohňa v prírode, na poľnohospodárskych pasienkoch a pozemkoch, v lesoch a v ich blízkosti,

     -   zakladania ohňa v priestoroch alebo na miestach, kde môže dôjsť k jeho rozšíreniu. 

V prípade zistenia porušenia ustanovení § 14 zákona o ochrane pred požiarmi upozorňujeme, že okresné riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru, môže fyzickej osobe uložiť v blokovom konaní pokutu do výšky 100 € a v priestupkovom konaní až do výšky 331 €.

Na zakladenie ohňov v prírode je potrebné využívať priestory na to určené, napríklad vybudované ohniská. V žiadnom prípade nezakladať oheň priamo v lese a v ochrannom pásme, čo je 50 m od hranice lesného pozemku.

Veríme, že svojím zodpovedným konaním prispejete k zamedzeniu vzniku požiarov a tým aj k zníženiu škôd na lesných a poľných porastoch.

Za porozumenie ďakujú príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Malackách. 


Strešné centrum TCHIMO, Záhorská Bystrica  Vás pozýva do klampiarskej dielne, kde je pre Vás denne k dispozícií 4 metrová ohýbačka so zvitkami plechov vo všetkých štandardných farbách. Ponuku sme rozšírili aj o výrobu parapetov. Hitom leta sú strešné okná VELUX a zatemňujúce doplnky VELUX v najnižších cenách na trhu a najľahšia škridla NELSKAMP vhodná na rekonštrukcie striech. Vaše strešné centrum Tchimo, Záhorská Bystrica


Domov sociálnych služieb a zariadenie pre seniorov Kaštieľ v Stupave hľadá opatrovateľky na trvalý pracovný pomer. Termín nástupu dohodou. Všetky informácie získate na telefónnom čísle: 0903 466 780, prípadne osobne v zariadení.


Stabilná automobilová firma v Trenčíne hľadá zručných montážnikov/ montážničky do výroby. Firma ponúka:

     -   30 euro nástupný bonus

     -   prácu na TPP so zárobkom 650euro

     -   13. a 14. plat

     -   možnosť finančného rastu

     -   príplatky za nadčasy, 4zmennú prevádzku, nočné zmeny, sviatky

     -   ubytovanie zabezpečíme a hradíme

V prípad záujmu volajte na číslo 0948 212 803


Pracovná ponuka – operátor výroby – montáž  strešných okien v Lozorne            

     -   Práca na linke v 8 hodinových zmenách, práca na 2 – 3 zmeny

     -   Mzda brutto – 750 – 950 €

     -   Bonusy za kvalitu práce, za množstvo a poriadok na pracovisku do 90 €

     -   Dochádzkový bonus 40€

     -   Príspevok na dopravu

     -   Príspevok na ubytovanie vo výške 50% nákladov

     -   Stravné lístky v hodnote 3,38€/deň

     -   Zabezpečená doprava do práce a z práce

     -   Komplexné zaškolenie na linke, pri vstupnom školení test z bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a požiarnej ochrany

Ak máte nejaké otázky radi Vám ich zodpovieme pri pohovore v Malackách, alebo v našej agentúre v Bratislave. Milan Ballay Personálny konzultant Mobil: 0917 163 509 Mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.


Pracovná pozícia - operátor výroby

Hľadáme  mužov do automobilovej  spoločnosti, ktorá vyrába palivové nádrže do automobilov. Práca je v Lozorne. Mzda je cca 750 až 800 € brutto. Spoločnosť poskytuje bonusy, príspevok na dopravu, príspevok na ubytovanie  aj ďalšie výhody a výborný sociálny program.  Pracuje sa na 12 hodinové zmeny. Ďalšie otázky Vám zodpovie na pohovore v Malackách alebo v našej agentúre v Bratislave personálny konzultant. Kontakt: Milan Ballay personálny konzultant Mobil: 0917 163 509 e-mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie