Oznamujeme občanom, že multifunkčný športový areál bude počas letných mesiacov otvorený od 7,00 hodiny.


Prosíme ľudí, ktorí si ešte neboli prevziať výmer za dom alebo byt, tiež šek za komunálny odpad a psa, aby si to prišli prevziať do 23. júna na obecný úrad.


Jednota dôchodcov pozýva svojich členov na kúpanie do Dunajskej Stredy, ktoré bude dňa 20. júna 2017. Záujemci sa môžu prihlásiť dnes v klube dôchodcov. Cena je 7 €.

Zároveň Vás pozýva na Juniáles do Veľkých Levár, ktorý sa bude konať 16. júna o 14,00 hodne. Doprava autobusom zabezpečená. Prihlásiť sa môžete v pondelok v klube dôchodcov.


Železnice SR Vás pozývajú 17. a 18. júna 2017 do priestorov pamiatkového areálu sratého rušňového depa Bratislava východ, na 19. Celoslovenský zraz historických železničných vozidiel Rendez 2017. Viac informácií o tejto akcii nájdete na www.mdc.sk


Vážení občania, mesiac jún je už tradične mesiacom poľovníctva a ochrany prírody, časom kladenia mláďat. Ohľad na rodiacu sa generáciu by sme mali brať všetci. Nielen poľovníci, rybári, turisti ale aj všetci občania. Zohorskí poľovníci žiadajú občanov, aby pri návšteve prírody a lesa nerobili zbytočný krik, aby chodili len po chodníkoch a cestách. Na motorových vozidlách jazdili len po verejných komunikáciách a nie lúkach a lesných porastoch. Nájdenú mladú zver je zakázané brať domov a doma ju chovať. Je zakázané nechať voľne pobehovať psov od dediny ďalej ako 200 metrov. Psy, ktorí voľne pobehujú robia veľké škody na mláďatách zveri. Učme sa prírodu poznávať a rozumieť jej. Staňme sa jej priateľom a ochrancom. Tešme sa z prírodných krás a neničme ich.


Kominársky majster Peter Metelička Vám oznamuje, že v nasledujúcich dňoch, bude spolu s kominármi s platným osvedčením kominára, v našej obci vykonávať každoročné, zo zákona o požiarnej ochrane povinné čistenie a kontroly komínov, dymovodov, pripojenia vykurovacích spotrebičov, a merania možného úniku smrteľného oxidu uhoľnatého. O tomto Vám následne vystavia dôležitý doklad:

Potvrdenie o vykonaní čistenia a kontroly komína, alebo dymovodu, aj s hranatou pečiatkou a číslom osvedčenia kominára, podľa príslušných zákonov a vyhlášok, potrebný pre účely prípadnej kontroly, alebo pre poisťovňu.

Chráňte si preventívne svoj majetok a životy, pokiaľ nieje neskoro! Kominár Vám tiež prinesie šťastie do domu. Kontroly budú vykonávané postupne po uliciach, dom od domu, alebo v prípade potreby môžete aj volať priamo kominárovi na 0904 162 554.

Informácie o ďalších službách, napríklad revízia komína ku kolaudácií, vložkovanie alebo nejaký problém, u zodpovedného vedúceho, pána Meteličku, revízneho technika komínov, člena Komory kominárov Slovenska, inšpektora Komínovej bezpečnosti na Slovensku a cechmajstra Kominárskej komory cechu kachliarov, krbárov a kominárov Slovenskej republiky, člena predstavenstva Slovenskej živnostenskej komory, na telefónnom čísle 0905 989 229.


Compass-group stravovacia spoločnosť, ponúka prácu vo svojej reštaurácii Plastic Omnium pre pokladníčka-výdajkyňa, kuchárka, pokladníčka-čašníčka. Pracuje sa na zmeny prípadne podľa dohody, Doprava zmluvnými autobusmi. Záujemci sa môžu hlásiť na tel. čísle 0905 346 541.


Spoločnosť P.F.A., s r.o., hľadá zamestnancov do TPP na rôzne pozície. Sme firma s 20 ročnou tradíciou v spracovaní masívneho dreva a  výrobe exkluzívnych polotovarov pre taliansky trh. Záujemcovia sa môžu kontaktovať na telefónnych číslach: 02/654 58 933, 0910 525 535, alebo osobne v spoločnosti P.F.A. 


Spoločnosť prevádzkujúca 3 najlepšie hotely v centre Bratislavy ponúka niekoľko voľných pracovných miest na nasledujúce pozície:

Chyžná /-ý – s nástupným platom 620,- euro mesačne

Umývači riadov – nástupný plat 600,- euro mesačne

Čašník / servírka - s nástupným platom 750,- euro

Prednosť má práca na trvalý pracovný pomer, no možné aj na dohodu či brigádu.

Svoj životopis posielajte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Pre viac informácií volajte na telefónne číslo: ­­­­­02/323 383 02, alebo 0910 872 158.


JOBER personálna agentúra ponúka pracovné príležitosti v Lozorne na pozíciu Operátor výroby. Práca na TPP,  plat od 800€ v čistom, ubytovanie zabezpečené, práca na 3 zmeny, nástup možný ihneď. Viac informácií na telefónnom čísle 0915 164 635 alebo na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.


FKM Servis s.r.o., ponúka prácu v lokalite Lozorno a Devínska Nová Ves (logistika). Žiadny pohovor, hneď ukážka práce s možným nástupom ihneď. Plat 1 200€ v čistom. Práca na smeny (12-hod. alebo 2,3 - zmenka). Voľné pozície: VZV, manipulant/ka, kvalitár/ka, administratívny pracovník/pracovníčka. Benefity: kariérny rast, odmeny pri dochádzke, rôzne súťaže.

Požiadavky : spoľahlivosť, flexibilita, zodpovednosť, chuť do práce a cieľavedomosť. Záujemcovia môžu volať na telefónne číslo: 0910 800 013.

Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie