Upozorňujeme občanov, že zajtra 8. júna 2017 sa uskutoční vývoz vytriedeného plastu, ktorý sa zbiera do žltých vriec podľa nového systému zberu. Žiadame preto občanov, aby svoj vyseparovaný plastový odpad v žltých vreciach vyložili pred svoje rodinné a bytové domy. Oznamujeme tiež občanom ktorým pri vývoze plastu bolo doručených málo vriec, že si ich môžu vyzdvihnúť na Obecnom úrade v úradných hodinách.


Miestny DHZ Zohor Vás pozýva na 14. ročník nočnej pohárovej súťaže o pohár starostu obce Zohor, ktorá sa uskutoční už túto sobotu 10. júna 2017 na tréningovom futbalovom ihrisku o 21:00 hodine. Všetci ste srdečne vítaní. Čakajú na Vás tradične hasičské pečienky, pivko a kofola. Tešíme sa na Vás.


Klub filatelistov ZSF 52-32, Centrum voľného času Malacky a Kultúrny dom Zohor, Vás pozývajú na Zberateľskú burzu známok, mincí, bankoviek, pohľadníc, telefónnych kariet, kalendárov, pivných suvenírov, starožitností, figúrok z kinder vajíčok, hokejových a futbalových kartičiek, odznakov a podobne. Burza sa koná v sobotu 10. júna 2017 od 8,00 do 12,00 hodiny v Kultúrnom dome v Zohore. Vstup voľný. Všetci ste srdečne pozvaní.


First Farms Plavecký Štvrtok Vás pozýva na deň otvorených dverí, ktoré sa bude konať v sobotu 10. júna 2017 od 10,00 do 15,00 hodiny. Všetci ste srdečne vítaní!


Výbor Boxing Club - Robotnícka telovýchovná jednota Malacky (ďalej len BC RTJ), pozýva priaznivcov boxu na najstarší medzinárodný turnaj v boxe na Slovensku, XXII. ročník Pohára Záhoria zmiešaných družstiev, ktorý sa koná 10.06.2017 od 14.00 hod. v Letnom ringu Aliho Reisenauera st. na dvore BC RTJ, ul. 1. mája 108.

V Záhoráckom ringu uvidia diváci duely všetkých vekových kategórii - žiakov, dorastencov, mužov a jeden duel mladých nádejných dievčat.

Boje v ringu budú prebiehať medzi výberom Slovenska a Českej republiky. Pre divákov je pripravená tombola s hodnotnými cenami a bufet s občerstvením. Tohto roku sa okrem iných talentovaných boxerov predstavia aj domáci borci BC RTJ, Marián Ružička 2x M.-SR a viacnásobný finalista, Víťaz tohtoročného turnaja Olympijských nádejí a Manuel Šomorjai finalista a semifinalista M.-SR 2015 a 2016.  Špeciálnym hosťom podujatia bude najznámejší bývalý Slovenský profesionálny boxer, majster sveta a majster Európy, Tomi "KID" Kovacs.

Príďte podporiť mladé nádeje boxu s ktorých budú možno neskôr účastníci ME či MS a možno, konečne už aj Olympionici.


Železnice SR Vás pozývajú 17. a 18. júna 2017 do priestorov pamiatkového areálu sratého rušňového depa Bratislava východ, na 19. Celoslovenský zraz historických železničných vozidiel Rendez 2017. Viac informácií o tejto akcii nájdete na www.mdc.sk 


Kominársky majster Peter Metelička Vám oznamuje, že v nasledujúcich dňoch, bude spolu s kominármi s platným osvedčením kominára, v našej obci vykonávať každoročné, zo zákona o požiarnej ochrane povinné čistenie a kontroly komínov, dymovodov, pripojenia vykurovacích spotrebičov, a merania možného úniku smrteľného oxidu uhoľnatého. O tomto Vám následne vystavia dôležitý doklad:

Potvrdenie o vykonaní čistenia a kontroly komína, alebo dymovodu, aj s hranatou pečiatkou a číslom osvedčenia kominára, podľa príslušných zákonov a vyhlášok, potrebný pre účely prípadnej kontroly, alebo pre poisťovňu.

Chráňte si preventívne svoj majetok a životy, pokiaľ nieje neskoro! Kominár Vám tiež prinesie šťastie do domu. Kontroly budú vykonávané postupne po uliciach, dom od domu, alebo v prípade potreby môžete aj volať priamo kominárovi na 0904 162 554.

Informácie o ďalších službách, napríklad revízia komína ku kolaudácií, vložkovanie alebo nejaký problém, u zodpovedného vedúceho, pána Meteličku, revízneho technika komínov, člena Komory kominárov Slovenska, inšpektora Komínovej bezpečnosti na Slovensku a cechmajstra Kominárskej komory cechu kachliarov, krbárov a kominárov Slovenskej republiky, člena predstavenstva Slovenskej živnostenskej komory, na telefónnom čísle 0905 989 229.


Vážení občania, mesiac jún je už tradične mesiacom poľovníctva a ochrany prírody, časom kladenia mláďat. Ohľad na rodiacu sa generáciu by sme mali brať všetci. Nielen poľovníci, rybári, turisti ale aj všetci občania. Zohorskí poľovníci žiadajú občanov, aby pri návšteve prírody a lesa nerobili zbytočný krik, aby chodili len po chodníkoch a cestách. Na motorových vozidlách jazdili len po verejných komunikáciách a nie lúkach a lesných porastoch. Nájdenú mladú zver je zakázané brať domov a doma ju chovať. Je zakázané nechať voľne pobehovať psov od dediny ďalej ako 200 metrov. Psy, ktorí voľne pobehujú robia veľké škody na mláďatách zveri. Učme sa prírodu poznávať a rozumieť jej. Staňme sa jej priateľom a ochrancom. Tešme sa z prírodných krás a neničme ich.


Compass-group stravovacia spoločnosť, ponúka prácu vo svojej reštaurácii Plastic Omnium pre pokladníčka-výdajkyňa, kuchárka, pokladníčka-čašníčka. Pracuje sa na zmeny prípadne podľa dohody, Doprava zmluvnými autobusmi. Záujemci sa môžu hlásiť na tel. čísle 0905 346 541

Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie