Dobrovoľný hasičský zbor 1 Zohor, Vás pozýva na postupovú okresnú súťaž dorastencov, mužov a žien, ktorá sa uskutoční túto sobotu 30. mája 2015 od 9,00 hodiny na futbalovom štadióne v Zohore. Súťažiť sa bude v hasičských športových disciplínach. O občerstvenie bude postarané, tak príďte podporiť naše družstvá.


Neváhaj už ani chvíľu a príď sa aj ty 13. júna baviť na najlepšej Zumba párty na Záhorí. Čaká ťa množstvo zábavy, tombola, občerstvenie skvelí slovenskí inštruktori a kubánsky hosť Elier. Zober kamošku, mamu, sestru a poď si zatočiť bokmi v rytmoch latinsko americkej hudby. Stretneme sa v sobotu 13. 6. o 15-tej v Kultúrnom dome v Zohore.

Viac informácii a predaj lístkov na hodinách Zumby alebo u Lucii Danek na telefónom čísle 0911 166 561.


Občianske združenie optiky ZOOM Vám bezplatne premeriame dioptrie na diaľku a na blízko a odporučia Vám najvhodnejšie okuliare. Príďte v utorok 26. mája od 14,00 do 15,00 hod. do vestibulu kultúrneho domu a prineste si so sebou aj vlastné okuliare.


Oznamujeme občanom, že v piatok 29. mája 2015 od 13,00 do 17,00 hod. a v sobotu 30. mája 2015 od 8,00 do 12,00 hod. sa za požiarnou zbrojnicou uskutoční ZBER ELEKTROODPADU.

Zbierať sa budú vyradené:

-         práčky, žehličky

-         chladničky, elektrické ventilátory

-         sporáky, mikrovlné rúry

-         televízory, rádia, pc, tlačiarne

-         a iný elektro odpad 


Hľadáme pracovníkov do skladu do Lozorna/Zohoru na ľahké baliace práce. Práca vhodná pre mužov, ženy aj vitálnych dôchodcov. Stabilná brigáda. Mzda 3€/netto. Viacej informácií na 0910 195 218 alebo Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.


Hľadáme manipulačných pracovníkov Lozorno/Zohor do skladu. 4,- eura / bruto. Viac informácií na 0910 195 218 alebo Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.


Západoslovenská distribučná oznamuje, že z dôvodu vykonávania plánovanej práce na zariadeniach distribučnej sústavy, budú dňa 3. júna 2015  bez dodávky elektriny v čase od 8,30 do 15,00 hod. ulica Staničná č. 12/VE.


Milí susedia, všetkých Vás pozývame do špecializovaného centra pre strechy, Tchimo v Záhorskej Bystrici, kde sme pre Vás pripravili jarnú akciu, až polovicu strechy zdarma. Máte tak možnosť získať prvotriednu pálenú alebo betónovú krytinu Nelskamp, nemeckej kvality, podľa vlastného výberu v akcii už s polovicou Vašej strechy zdarma. Súčasne je pre Vás každodenne otvorená klampiarska dielňa so 4-metrovou ohýbačkou na plechy, ktoré držíme skladom vo všetkých farbách. Radi pomôžeme Vám i vašej streche, prídite nás navštíviť, alebo píšte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., tešíme sa, stavebniny Tchimo, Záhorská Bystrica. www.tchimo.sk

Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie