V piatok 15.5. 2015 bola o 15,00 hod na ulici Na dieloch odchytená fenka kríženca, svetlohnedej farby, vek cca 2 roky. Komu chýba nech sa ohlási na obecnej polícií.


Hľadáme pracovníkov do skladu do Lozorna/Zohoru na ľahké baliace práce. Práca vhodná pre mužov, ženy aj vitálnych dôchodcov. Stabilná brigáda. Mzda 3€/netto. Viacej info na 0910 195 218 alebo Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.


Kultúrna komisia pri Obecnom zastupiteľstve v Zohore Vás pozýva na krst novej dychovej skladby o Zohore v podaní DH Záhorienka. Akcia sa uskutoční 23.05. 2015 o 17:00 v Kultúrnom dome v Zohore, vstupné 5 EUR.


Milí susedia, všetkých Vás pozývame do špecializovaného centra pre strechy, Tchimo v Záhorskej Bystrici, kde sme pre Vás pripravili jarnú akciu, až polovicu strechy zdarma. Máte tak možnosť získať prvotriednu pálenú alebo betónovú krytinu Nelskamp, nemeckej kvality, podľa vlastného výberu v akcii už s polovicou Vašej strechy zdarma. Súčasne je pre Vás každodenne otvorená klampiarska dielňa so 4-metrovou ohýbačkou na plechy, ktoré držíme skladom vo všetkých farbách. Radi pomôžeme Vám i vašej streche, prídite nás navštíviť, alebo píšte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., tešíme sa, stavebniny Tchimo, Záhorská Bystrica. www.tchimo.sk

Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie