Bratislavský samosprávny kraj dočasne pozastavil prevádzkovanie detskej ambulancie a zabezpečil zastupovanie MUDr. Jenisovou vo Vysokej pri Morave a to nasledovne:

Pondelok od 8,00 do 12,00 hod., v stredu od 13,00 do 15,00 hod. a piatok od 8,00 do 12,00 hod.


Obec Zohor, základná škola v Zohore a materská škola v Zohore pozýva všetky mamičky, babičky a prababičky na oslavu Dňa matiek, ktorá sa uskutoční v sobotu 9. mája 201516,00 hod. v kultúrnom dome v Zohore. Príďte spoločne s nami osláviť tento pekný sviatok.


Cirkevný spevácky zbor Glória zo Zohoru v spolupráci s Obecným úradom v Zohore a Farským úradom v Zohore, Vás srdečne pozýva na tradičné Májové stretnutie speváckych zborov v nedeľu 17. mája 201515,00 hod. do kostola sv. Margity Antiochijskej v Zohore. Účinkujú:

-    Spevácka skupina LOZA Lozorno

-    Lamačsko-dúbravský zbor

-    Cirkevný spevácky zbor Glória zo Zohora

Príďte stráviť spoločne s nami príjemné májové popoludnie a osláviť Máj, najkrajší mesiac Panny Márie!


Oznamujeme občanom, ktorí si neboli prevziať výmer na daň z nehnuteľnosti, daň za psa a komunálny odpad, že tak môžu urobiť do konca mája na obecnom úrade.


Hľadáme pracovníkov do skladu do Lozorna/Zohoru. Zaskladňovanie a vyskladňovanie tovaru. Práca zo skenerom. Stabilná práca od 8,00 do 16:30 hod. Mzda 3€/netto. Viacej info na 0910 195 218 alebo Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.


Spoločnosť LUTO Automotive s.r.o. príjme väčší počet Operátorov výroby pre automobilový priemysel do Lozorna a Malaciek. Nástup možný ihneď. Výhodné platové podmienky, polročné odmeny, koncoročné odmeny, príspevok na dopravu. Bližšie informácie na tel. č.: 0914 350 301. 


Express people práca, hľadá operátorov výroby. Lokalita Lozorno.

-      zárobok až 830 € mesačne.

-      výroba a kontrola palivových nádrží

-      moderné pracovné prostredie

Viac informácií na telefónnom čísle 0918 918 155, pán Filip Sokol.

Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie